MÁR ÚJ GAZDINÁL

Szia, Pocak vagyok!

Egy tüneményes kislány lettem, legalább is sokak szerint. Bár lehet benne valami, hiszen eddig mindenki el volt ájulva tőlem. Igen, mindenki, mert bizony több ember is megszeretgetett, és persze ha kaptam valami finomságot azt is elfogadtam. Lassan kezdem érteni miért lett Pocak a nevem. Anyával és apával nagyon sok szép napot és hetet töltöttem el. Ember gazdáim viszont 2020.02.15.-én elvittek egy nagyon hosszú útra. Picit féltem, hiszen a ketrecen kívül csak szerető gazdáim otthonában mászkáltam. Nekem akkor az volt a világmindenség. Az autóban most minden olyan új és rideg volt. Elbújtam, majd el is aludtam. Arra ébredtem, hogy egy idegen tenyérben voltam. Fura, de az az érzésem támadt, hogy bár nem ismerem de úgy érzem Ő is szeretni fog. A kavargó érzések után egy új helyre kerültem, új emberek nyúltak hozzám, de azt éreztem, hogy jó helyen vagyok. Szeretnek, imádnak, én is őket. Talán most kezdődik a Nagybetűs Cukormókus Életem.
Miskolcról zárom soraim! Üdvözöllek anya és apa, ne aggódjatok jól vagyok, puszi nektek legyetek jók!

MÁR ÚJ GAZDINÁL

Szia, Jupiter vagyok!

Kíváncsi és életerős mókuska vagyok. Szeretek mászkálni az óriási ketrecemben, és persze mindent be is kell járni egy igazi felfedezőnek. Imádom a faágakat, a függőágyat, illetve már el is kezdtem építeni egy saját fészket.

Ahogy telt múlt az idő mégiscsak azt éreztem, hogy lassan ideje továbblépni a szülői “házból”. Ezt biztos a gazdik is láthatták, mert rövid időn belül találtak is egy nagyon aranyos új gazdit.

Picit féltem, mikor elindultam, de természetesen a kíváncsiságom és az hogy bíztam abban hogy jó helyre kerülök erősebb volt. Mint kiderült csodálatos új gazdijaim lettek.

Még nem vihető

Szia, Nova vagyok!

Nemrég születtem, és másztam ki anya erszényéből, még nagyon félek mindentől és mindenkitől… Kis cukormókus fiúcska vagyok, de hamarosan jelentkezem, hogy bemutatkozzam neked bővebben is. 🙂