Cukormókus blog

Cukormókus tartás, születés, etetés, elhelyezés, ketrec / fészek. Saját tapasztalatok alapján. 

Cukormókus cikkeink, tippjeink és tapasztalataink.

Cukiboltunk kínálatából.

Fáramászás...

Nagyon szeretik a magasabb helyeket is.

Biztonságban

Te vagy a legfőbb menedéke.

Kis helyen is elfér...

A legkisebb helyekre is képes bepasszírozni magát.

Kapcsolat

- Kérdésed lenne? Keress bátran 🙂

Amennyiben kérdésed lenne kérlek nyugodtan keress meg. Ezt megteheted az alábbi űrlap, vagy az e-mail címemre történő levélküldéssel.

Ha most szeretnél cukormókus tartásba fogni, érdemes elolvasni pár cikket, tippet az oldalon. De természetesen keresgélhetsz más oldalon is. Hiszen a cukormókus tartás nagyon sok olvasást, és tapasztalást is kíván.

[contact-form-7 id="6" title="Kapcsolat"]

A cukormokus.hu oldal lényege.

Rengeteg külföldi oldal foglalkozik ezen kis lények, azaz a cukormókusok életével, tartásával, élelmezésével és ezekkel kapcsolatban megannyi élhető, érthető tippet is adnak. Kis hazánkban nagyon kevés az infó, és azok is sokszor ellentmondásosak. Itthon elég szűk réteg foglalkozik cukormókus tartással, s aki most szeretne, vagy nemrég vágott bele tartásukba, annak bizony komoly fejtörést fog okozni a dolog, és rengeteg megválaszolatlan kérdéssel fog találkozni. A cukormokus.hu egy olyan honlap, nevezhetjük blognak is, melynek tulajdonosai a kezdetektől leírja tapasztalatait, észrevételeit, illetve bizonyos angol nyelvű oldalak remek cikkeit is átfordítja. Ezzel nem akarjuk szítani a tűzet. Nem akarunk más hasonló oldalakkal versenyezni. Egész egyszerűen szeretnénk teremteni egy tapasztalati úton szerzett olyan tudásbázist, mely a kezdetektől fogva kíséri a cukormókusok útját, egységes, és a használhatóságából fakadóan minden kérdésre képes lesz válaszolni. 

A cukormokus.hu 2019-ben jött létre, s nagyon hosszú úton kezdett el araszolgatni. Lassan egyre több cikk, leírás, beszámoló fog megjelenni a cukormókus tartással kapcsolatban, amikkel szép lassan elérjük a fentebb említett célt. 

FONTOS!

Nem tartjuk szentírásnak minden egyes szavunk, nem várjuk el hogy bárki is kövesse az oldalt, még csak azt sem várjuk el hogy egyetértsen velünk. Ha találsz más olyan oldalt, amely tartalma megfelel a Te elképzelésednek, és követhetőbbnek tartod, akkor kérlek azt az oldalt kövesd.