Facebook
Twitter
Email

Egy picit könnyedebb vizekre evezünk. Így most azt próbáltuk megkeresni, hogy Android és / vagy iOS okos készülékeink mennyire vannak felvértezve cukormókus játékok, vagy esetleg más „okos” dolgok terén.

Játékok terén elég szegényes a kínálat. Mindkét operációs rendszerre írtak egy-egy cukormókus játékot. Nincs nagy felhozatal.

Sugar Glider Mayhem.

Ennek a játéknak két verziója, azaz egy ingyenes és egy fizetős létezik. Mi az ingyenest próbáltuk ki több kevesebb sikerrel. A Grafika egész jó, ahhoz képest, hogy konkurens nélkül áll az Android rendszerrel bíró telefonok placcán.

A Sugar Glider Mayhem lényege, hogy elkerüljük a fák lombjait, a talajon fekvő köveket, vagy a kígyókat, darazsakat. Mindeközben gyűjtögessünk gyümölcsöket, melyek után pontokat kapunk. Ha ki szeretnéd próbálni akkor KATT IDE.

Sugar Climb

Ez a szösszenet pedig iOS operációs rendszer alatt fut, így az Apple készülékeken fellelhető egyetlen cukormókus játék. A grafika bár sokkal „szögletesebb” mint a Sugar Glider Mayhem-é, de nekünk valahogy egyszerűbbnek tűnt a kezelése, és ezt mutatja hogy kevesebbszer haltunk meg. 🙂

Mint a videón is látszik, szegény kis cukormókus elég pixeles lett 🙂 de sebaj. A lényeg, hogy elkerüljük a szakadékokat, és a guruló kockákat (ne firtassuk, hogy ez hogyan is lehet). Ha egyet tapolunk a képernyőre akkor csak picit ugrik, mely jó a szakadék ellen, de ha kétszer egymás után tapolunk akkor átugrunk a másik falra. Nem bonyolult, bár azért nem sikerült túl sokáig elvinni a játékot. Ha érdekel a játék akkor KATT IDE.

Más is van …

Ezeken kívül is érdemes körbenézni mind a két oprendszer alatt, hátha talál az ember egy pár apróságot. Mi például matricákat, illetve valamiféle spanyol (nem biztos) nyelvű regisztrációs rendszert is találtunk, de sajnos olyan rosszul van megírva, hogy konkrétan használhatatlan. 🙁